qui sóc

Sóc l’Alícia, la meva trajectòria va començar en el món del massatge i a través d’aquest meravellós treball corporal he anat fent camí investigant i adonant-me que el nostre cos físic és quelcom més que allò que veiem i toquem.

La meva pròpia búsqueda i les diferents formacions que he anat cursant, m’han donat la visió holística de tot el que realment som. Per tenir realment un cos saludable, hem de tenir cura alhora dels nostres pensaments i de les nostres emocions. Som un tot. Per això, el meu treball és un treball d'autoconeixement per aconseguir que cadascú de nosaltres siguem més conscients del que vivim i de com ens afecta en el nostre estat físic i anímic.

És apassionant i alhora un privilegi poder acompanyar a les persones en el seu camí d'evolució. A través de les diferents disciplines com la MLC (Mètode d'Alliberament de Cuirasses), Gestalt, Harmonització energètica i Meditació, us convido a explorar i a fer camí per retrobar-vos en aquest espai sagrat i íntim que habita en la profunditat de cada Ésser.

Alícia Martínez
Massatge
Teràpia gestalt
MLC
Meditació