harmonització energètica

Segueixo estant a prop teu online!
Meditacions, MLC i suport terapèutic
Contacta personalment al 650 638 702
T'hi espero!

Sessions individuals
Hores convingudes

Contacte
650 638 702
alicia@espaiterapeuticalicia.com

que és?

Amb freqüència ens identifiquem amb el nostre cos físic, les nostres emocions, les nostres formes de pensar, els nostres condicionaments i les nostres creences. Hem oblidat que principalment som pura vibració. La nostra estructura energètica, el temple de l’ànima, està sota la influència d’aquests elements. Cada emoció continguda, cada pensament que s’inhibeix, cada record que impedeix la progressió pot crear bloquejos d’energia que tenen un efecte sobre el cos físic. Aquests efectes amb el temps creen molèsties i malalties.

L'Harmonització Energètica ofereix una visió general de la nostra estructura, visió que abasta el cos, la psique i l’esperit.

com actua?

L'Harmonització Energètica actua sobre aquesta estructura per restaurar i equilibrar la nostre energia vital. Netejant, reparant i equilibrant aquest embolcall energètic per tal de sanar i reunificar allò que som. Consciència, cor i acció.

a qui s'adreça?

Està dirigit a tothom, ja que en diferents moments de la vida es poden viure situacions en les que ens sentim encallats o no acceptem determinades experiències. I per tota persona que vulgui anar a fons amb si mateix per transformar-se i sanar profundament.