iniciem o seguim?

07.01.2023

2023 llums

gener

Cada any comença amb la intenció de bons propòsits, com un nou inici, quan en realitat res no s’atura, i, tal com dèiem el desembre, la roda segueix girant, els dies es van succeint un darrera l’altre, i no és massa diferent si canvia el nom o el número de dia.

L’única veritat és que cada dia ens presenta una nova oportunitat per seguir cultivant allò que de veritat vull que sigui el meu dia a dia.

Quines llavors vaig sembrant en el meu pensament, en les meves emocions, en les meves accions?

Puc reconèixer que sóc l’únic creador del que visc a cada moment?

Malgrat el que passi a l’exterior, tinc la capacitat d’elecció. O reaccionar de la forma habitual, seguint el patró après, o bé decidir que ja no vull més pensaments o sentiments que em portin a allunyar-me del meu benestar interior.

Aprofitem doncs la tradició dels bons propòsits de l’inici d’un any nou, per decidir que ja és l’hora de trencar patrons i esquemes de patiment, i recordar el poder que tenim.

El poder d’elecció.

El poder d’escollir en cada moment allò que sembrem en el nostre interior.

Quines llavors estem sembrant en el nostre jardí?

Sentiments, pensaments o accions negatius que ens fan allunyar de la pau i l’harmonia interior?

O llavors plenes de compassió, amor i serenor que ens fan alinear amb la veritable essència del que Som?

Cadascú de nosaltres tenim aquest Poder.

Què escollim?

Hem d’estar atents, perquè la inèrcia del que hem après també té molt de poder i sempre està a punt per atrapar-nos i engolir-nos en la seva xarxa, arrossegar-nos cap estats que ens allunyen de la vida i ens mantenen en el patiment.

Estiguem en presència, atents i desperts per manifestar aquest Poder.

El Poder d’escollir sempre allò que ens fa estar en harmonia interior.

Si estic en harmonia, l’encomano al meu voltant.

Si jo estic bé, tu estàs bé.